TANKAR FRÅN MITT BRÖST

Jag har alltid tyckt om att skriva och jag har hittat bloggandet som ett utlopp för det. Född 1971 och uppvuxen i Stockholm där jag bor med min familj. Gift med Christian som är norrman vilket gör att vi lever delvis i Oslo. Mina barn är födda 1998 och 2002.

I flera år har jag arbetet med sponsring och samarbeten inom idrott och ideell sektor. Tio år tillbaka i tiden har jag varit VD för Sveriges professionella golftour Nordea Tour, gått vidare 2013 till Sveriges största insamlingskampanj Rosa Bandet-kampanjen där jag satt i ledningsgruppen som tog fram kampanj och designer varje år och till mitt nya uppdrag från 2017 på Bröstcancerförbundet där jag är marknads- och företagsansvarig.

I bloggen delar jag med mig av hur jag tänker om saker och ting stora som små inom yrkesrelaterade händelser, mina intressen och mitt liv med familj och vänner. Det blir lite av en hel del olika saker då mitt intresseområde är brett som t ex resor, sy- och skaparglädje, hälsa och träning och golf som är min idrott.

Mitt motto är att jag väljer min väg och vill man så kan man.

 

Kontakt hänvisas till permelinberg@gmail.com