Går hem från jobbet med bästa känslan i kroppen. Hela jag ropar inom mig ”ja!” och det är svårt att hålla mungiporna lagom uppe. Passera apotekskedjan som just gett mig den här härliga känslan. Och där kommer infallet inom mig. Jag har lust att gå in och krama de som jobbar där och säga tack!

Det är företagssamarbeten som jag för Bröstcancerförbundet driver och fokuserar på. Så många företagssamarbeten som möjligt behövs för att uppnå målet med en kraftfull insamling under rosa oktober. Pengar behövs för bröstcancerforskning och stöd till drabbade. Alltför många, 9000st kvinnor varje år i Sverige, får bröstcancer. Flera i mitt nära nätverk är drabbade och min allra bästa vän lider av en obotlig spridd bröstcancer.

Bröstcancerförbundet står nära de drabbade och fokuserar odelat på bröstcancer alla dagar på året och inte bara i oktober. Vi har flera av apoteksbolagen med oss som partners. Det är underbart att de inte ser varandra som konkurrenter i detta utan som en självklarhet att vara med och bidra.

Fick besked nyligen att en av de som varit med sedan flera år ännu inte tagit beslut om i år. Min farhåga blev direkt att de kommer hoppa av. Jag försökte peppa mig med att jag faktiskt fått in en annan helt ny kedja tidigare till i år som på ett sätt skulle ersätta den eventuella förlusten av den gamla.

Men så kom det mejl: ”Hej Louise, Här kommer vår beställning! Och visst är det 20kr som banden kostar även i år?” Jag ropade JA rakt ut mot skärmen och dansade ut i korridoren till kollegorna som undrade vad som stod på.

Tack alla ni som vill engagera er och bidra. Det betyder så mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: