Det inleds med ”Hej Louise, Välkommen tillbaka till jobbet! Jag hoppas du har haft härliga lediga veckor och att du har kunnat njuta i fulla drag.” och jag tänker att det är precis vad jag har haft och gjort.  Det är när jag läster avslutningen jag får svälja bort glädjetårarna. ”Jag ska försöka att inte läsa mejl hela tiden, men om du vill ha återkoppling på något så är det självklart bara att höra av sig. Jag ser fram emot hösten och att få fortsätta jobba med dig. Allt gott! //Marit”

Jag hade börjat med att öppna mejlen lite lugnt. Bläddrade igenom lite snabbt för att se om något särskilt hänt. Det är mejlet från min chef som hade rubriken ”Välkommen tillbaka!” som jag öppnar först. Min första tanke är att det är något som jag måste ta tag i direkt. Men det var bara ett glatt och härligt mejl som innehöll positiva hejarop och hur hennes ensamvecka på kontoret hade varit. Det bara bekräftade hur bra jag trivs på mitt nya jobb och den här fina relationen till min chef är en av anledningarna. Känner mig så tacksam och privilegierad för det!

Att känna det som en glädje att få komma tillbaka till jobbet efter semestern är en gåva och det är helt sant att jag i år känner så. Nästan med hopsasteg går jag från T-Centralen och över bron mot Kungsholmen med glad musik i öronen och sol i blick. Stockholm är tomt på gatorna och de flesta lunchrestauranger och caféer har plakat på dörren att det är sommarstängt. Att gatorna inte som vanligt sprudlar av liv är det enda jag tycker är lite trist men att få kliva in på kontoret och ta tag i alla härliga företagssamarbeten känns underbart roligt! Att dessutom fått svar från två nya sponsorer att de nu beslutat att ingå samarbete med oss var också väldigt inspirerande så klart. Nu kör jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: