”När jag hade varken hår eller ögonbrynen fanns bara läpparna kvar. De kunde jag måla vackert röda vilket gjorde mig kvinnlig och mitt självförtroende blev bättre vilket jag behövde där och då.” Darias ögon blev allvarliga när hon citerade kvinnan som sagt det.

Oktober Stockholm startades av Darias kompanjon som är frisör. Hon ville göra något för och till kvinnor. Dels som kvinna och för hon har två döttrar. Varje sålt läppstift bidrar till Bröstcancerförbundets insamling till bröstcancerforskning och stöd till drabbade. Därför har skönhetsmärket som säljs på frisörsalonger och via deras webb namnet October Stockholm.

För dem blev det så självklart där i Sturegallerian. Det var kvinnan som kom till deras event. Hon genomgick behandling och hade därför scarf på huvudet. Daria berättar att det var det mötet som gjorde att de valde ta märket ytterligare en nivå.

Några dagar efter vi sågs kom prov på deras läppstift. Jag som använder läppstift bara ibland för jag tycker det känns smetigt och sitter dåligt kvar hade inte direkt hög förväntan. Jag är inte köpt och detta är inte ett sponsrat inlägg. Men oj vad paff jag blev! Läppstiftet från October Stockholm var något helt annat!

Läppstiftet är liksom torrare än andra som känns kletiga. Och det sitter kvar länge. Man kan till och med kyssa sin man och han blir knappt röd. Jag gillar det verkligen och kan rekommendera det! Nu har jag oftare läppstift för att jag är så förtjust i de från October Stockholm.

Och jag håller med kvinnan. Det händer något inom sig när man målat sina läppar. Det är en känsla som känns härlig och självförtroendet blir på ett sätt starkare för man känner sig fin. Om man inte vill sminka sig så mycket så gör lite färg på läpparna stor skillnad. På bilder ser man dessutom mycket snyggare ut med lite rött på läppen.

Och extra bra känns det att köpa ett läppstift som dessutom bidrar till bland annat bröstcancerforskning. Tack October Stockholm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: