Vokalisten fortsätter ”men det är bara en liten sak” trumvirveln går ”vi kommer inte börja spela förrän Louise kommer upp på dansgolvet”. Mitt inre brottas med skräck och blyghet. Jag hör ”ni måste hjälpa oss att få Louise att komma upp, sjung med!” varpå hela lokalen ljuder ”Louise, Louise, Louise….”. Jag hinner tänka kan jag sjunka under bordet och gömma mig? Jag hinner önska finns det någon annan som heter som jag? Sen gör jag det. Jag reser mig och börjar dansa till allas jubel.

Fler kommer upp och jag åtar mig att få igång dansgolvet ordentligt genom att dra upp folk från borden och det blir en underbar stund! Vi hade bjudits in till Svenska Folkspels stora nätverksträff i Falkenberg. De hade samlat oss förmånstagande organisationer och föreningar tillsammans med deras sponsorer. Dagarna hade fyllts med ett intensivt och viktigt program som bestod av berikande föreläsningar, workshops, aktiviteter och nätverkande.

Det var efter middagen bandet blev missnöjda efter de försökt få igång oss som publik och plötsligt slutar för att låtsas gå av scen. Jag som gillar live kunde inte stoppa min mun säga ”nej” lite för högt. Bandet hörde det och började spela igen ”i alla fall en vill att vi fortsätter” och de ville veta mitt namn.

Jag är inte typen som utmärker mig på det här sättet särskilt ofta även om jag gärna bjuder på mig själv. Att ta fram mitt mer privata jag är enbart på tillfällen jag valt med omsorg och det var därför jag tvekade. För mig är det viktigt att bära fram ett varumärke utifrån det man representerar och arbetar med. Men den här gången tog jag ändå ett snabbt beslut och kastade mig ut eftersom jag älskar musik och att dansa. Så här efteråt kan jag bara säga att jag i alla fall inte behöver presentera mig med mer än ”Det är Louise från Falkenberg” nästa gång jag hör av mig till sponsorerna som var med för att inleda en dialog om samarbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: