Att gå från möten med företag och känna uns av förhoppning till ett eventuellt nytt samarbete får mig att känna spritt i benen och värme i mitt bröst av hopp. Jag tänker vidare på idéerna jag lyft fram och hoppas att företagen också ser de presenterade möjligheterna som intressanta.

När veckan låg framför mig i kalendern gav det en känsla av viss stress men även lycka för jag tyckte alla möten verkade verkligen spännande och roliga. Jag skulle på fem dagar möta tre befintliga sponsorer, fyra presumtiva partners, en organisation, en nätverksträff, två middagar med vänner och gå på en utställning. Inte ens i samma stad skulle detta ske utan i både Köpenhamn, Malmö, Abbekås och Stockholm.

Det är lika roligt att träffa de befintliga sponsorerna som att presentera möjligheterna för nya. Jag fascineras jag av varför företag väljer att stödja insamling till bröstcancerforskning. För varje möte blir jag varm av den äkta vilja som de har. Det som ofta uppkommer som ett starkt argument förutom att de tycker frågan är viktigt är att vår association skapar engagemang.

Variationen på företag och varumärken jag mötte i veckan var stor med allt från företag inom detaljhandel med blommor, bröd eller hobby till klädbranschen med sportvarumärken, företag inom resebranschen och ett idrottsförbund. Alla med olika utmaningar och målgrupper men alla med ett intresse att eventuellt se på möjligheterna att kunna bidra. Vissa av företagen med en enorm potential i att kunna sprida budskap och skapa engagemang i sina kanaler.  Andra med möjlighet till nytta för föreningarna och medlemmarna. Och flera med möjlighet till produkt- eller tjänstekopplad försäljning.

Veckan avslutades med att gå på Sven-Harrys konstmuseum för att njuta utställningen Couturens hemligheter. Det var underbart att njuta de vackra couture-plaggen från både svenska och internationella modeskapare. Men istället för att åka hem för en helg med att sy egna kreationer blev jag liggande i influensa. Kanske ändå körde lite väl hårt i veckan…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: