”Men du, finns det verkligen någon som du presenterar det här för som tackar nej?!” Där sitter vi mitt i deras showroom bland alla underbara produkter och varumärken som de flesta har i sitt kök. Och jag har precis tackat för att jag fick komma och presentera vårt erbjudande.

Pausen innan jag svarar blir nästan för lång. Jag måste tänka efter vad han menar. Vågar inte tro att de redan bestämt sig för att tacka ja. Sen fortsätter han med en varm ton ”… det är ju verkligen ett behjärtansvärt ämne och någonting alla borde vilja hjälpa till med!”

Jag blir glad över att min presentation har framkallat den känslan. Mitt mål och ambition med mötet är därmed uppnådd. Jag vill få dem känna för det här och vilja stödja och stå nära oss genom framförallt ekonomiskt bidrag till bröstcancerforskning och stöd till drabbade. De ska förstå vår organisation och att de nu kan göra skillnad i en fråga som berör hela svenska folket.

Att sälja kan många, men att sälja så att känslan i någons bröst berörs är något helt annat. Det tar emot att benämna mitt uppdrag att få företag att ingå samarbete med Bröstcancerförbundet för sälj. Det är nog på grund av ämnet, att det handlar om människor som har eller har haft det svårt. Stefan vill veta hur många som får cancer och jag berättar det. Det blir tyst en stund. Kanske för att vi är tre som sitter där runt bordet och enligt statistiken är det just en av tre som får cancer.

Ber dem fundera och se om deras återförsäljare också vill vara med. I dörren säger vi adjö och Lennart understryker att vi ska höra av varandra inom kort och han ber mig återkoppla med presentationen helst idag. Jag går på rosa moln därifrån och känner en god känsla i mitt bröst. Jag älskar att knyta ihop bra samarbeten och vill få till det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: