Utdrag av text på Facebook: ”Vi har fått en julklapp: ljuvliga Louise! Louise Permelin Berg har precis börjat arbeta på kansliet som ansvarig för företagssamarbeten. Och det är vi väldigt glada över! – Jag vill med mina erfarenheter skapa bra samarbeten med målet att det ska hjälpa föreningarnas viktiga arbete ute i landet och framförallt öka insamlingen…”

Jag väljer nya vägar varje dag till nya arbetsplatsen. Föredrar när vädret är bra att gå till fots från Stockholms central och ut mot Kungsholmen. Att gå över bron mot Kungsholmen och se vyn över vatten och bort mot Gamla stan och Söders höjder ger harmoni som är bra start på dagen. Än är morgnarna mörka men om jag är lite sen kan jag mötas av solljuset som tittar fram bakom Stadshusets spira.

Börjar smått lära känna mina nya kollegor och trivs med att få fylla på mitt liv med nya vänner. Fyller dagarna med att sätta mig in i de samarbeten som finns och noterar olika idéer som jag får. En kollega undrar om det är okej att hon lägger upp i sociala kanaler att jag har börjat hos dem och hon får självklart klartecken till det av mig.

Nästa morgon är det kaos i kollektivtrafiken och det tar mig mer än en och en halv timme längre tid att ta mig till jobbet. Mina kollegor har ändå väntat på mig och vi tar morgonfikat när jag kommer in. Där får jag höra att upplägget om mig har skapat viral succé och jag får svälja ett stort skratt då jag aldrig fått höra att jag lyckats åstadkomma det förut!

Skriver gärna under på fortsättningen av inlägget: ”…Louise har under många år arbetade med företagssamarbeten i bland annat Rosa Bandet-kampanjen. Varmt välkommen, Louise! Med dig med på tåget kan vi göra ännu större skillnad.” Med 153 gilla på BROs sida, 65 gilla på min egen sida där jag delade inlägget och 71 gilla på Instagram känner jag mig mycket motiverad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: