”När jag såg dig ta emot gästerna ikväll så insåg jag hur mycket jag kommer sakna dig!” Vi står i köket på jobbet just efter ett seminarium om träning och cancer. Hon fortsätter ”Jag inser att jag har bara stuckit huvudet i sanden som en struts och hoppats att det inte ska hända.”

På promenaden från tåget till jobbet har stegen varit lätta och när ”Freedom” med George Michael kom i hörlurarna nästan flög jag fram och stegen höll på att bli till dans. Jag har tagit ett stort beslut och står inför ett nytt kapitel  i livet. Förändring är för mig en slags frihet och något jag tycker är spännande.

Mina kollegor börjar reagera och jag får sms ”Sitter här på jobbet och tittar bort mot ditt skrivbord… kommer bli såååå tomt utan dig här. Du är en klippa och jag har alltid uppskattat att jobba med dig. Din nya arbetsgivare har verkligen fått sig en stjärna!”

En annan morgon möts jag av en annan som säger att hon har drömt om mig och att hon vaknat med tårar. Drömmen hade handlat om mig och hur sorgligt hon tyckte det var att jag ska sluta. När hon berättar det för mig kommer tårarna i hennes ögon och hon ursäktar sig.

Det är oerhört fint att de är så ärliga och äkta med sina känslor och dessutom har modet att berätta. Jag ska spara de här stunderna och saker som händer nu och mentalt lägga dem i en liten ask inuti mitt bröst. När det en annan gång kanske känns lite motigt ska jag mentalt ta fram asken och njuta av att minnas. Jag kommer sakna många efter jag slutat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: