Lite för många gånger har jag fått repa upp. Det är nog bland det tråkigaste jag vet när jag inser att det blivit fel och jag måste göra om det. Mitt driv får mig att vilja bli klar och se resultatet snabbt. Bestämmer mig för fullt fokus och ger mig på fickorna igen.

Marie på jobbet syr och förra våren frågade jag henne om råd då jag gett mig på att sy om en klänning till en topp. ”Syr du?” frågade hon och jag svarar nej vilket var ett ganska dumt svar. Jag har sytt mest raksöm för gardiner och kuddar, men inte kläder till mig själv.

Efter sommaren frågar Marie om jag inte vill följa med på en modekväll i Stockholm som Tygtokig hade. Av de underbara tygerna i härliga mönster och färger blir jag inspirerad! Jag hör Pippi Långstrump från mitt bröst ”Det här har jag aldrig provat. Så det klarar jag helt säkert!” Från den dagen med ett mönster av Lena Lundvall från @syttochprytt och 2,20m tyg har det blivit ett 15-tal plagg och jag tycker det är hur kul som helst! 

Med full fokus lusläser jag på nytt den engelska beskrivningen från ett mönster på pyjamasbyxor. Samma byxor jag gör nu gjorde jag i ett annat tyg i somras och de blev verkligen favoriter. Då i ett randigt tyg i rött, vitt och blått som är mina favoritfärger och nu i ett par svarta till höstens mörkare toppar.

Under eftermiddagen får jag fickorna rätt och jag pustar ut. Ger mig ut i trädgården i den krispiga höstluften och packar ihop utemöblerna inför vintern. Avslutar med 15 minuter styrkeworkout från min app på telefonen innan en välförtjänt dusch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: