När jag gick ut såg jag på telefonen att det var ett missat samtal. Googlade upp numret och såg till min glädje vem det var ifrån och kände en hoppfull känsla i mitt bröst. Snabbade på stegen över vägen så att jag kom in i Humlegården. Kände att jag ville ha en minnesrik plats för den här stunden.

Innan dess hade jag kommit tillbaka till kontoret för att lämna in roll-ups och annat efter ett event med en sponsor.  Jag stått på scen tillsammans med en erkänd cancerforskare och cancerläkare för att inspirera Sverigecheferna inför årets viktigaste kampanj.

Tillbaka på kontoret krockade jag nästan med chefen i dörren och han hade redan sett bilder från eventet i vår interna FB-grupp men ville höra mer hur det hade gått. Jag tror det var min energi från det lyckade eventet som fick honom att spontant ge mig en kram och vi önskade varandra en trevlig helg.

Ringde upp telefonnumret och det var från den jag hoppade. ”Hej Louise, vår rekryterade och jag har haft genomgång av dina tester och gått igenom dina referenser.” Jag fick påminna mig om att ta nästa andetag innan jag lyssnade vidare. ”Nu hoppas jag att få förgylla din helg lite extra då jag nämligen vill erbjuda dig tjänsten hos oss!”

 

Fjärilarna som fladdrade i magen kittlade mig när jag svarade ”Då vill jag glädja dig med att tacka ja till ditt erbjudande med de villkor som vi tidigare har diskuterat!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: