Jag ser hellre möjligheter än hinder och jag älskar verkligen livet! Jag drivs av människor omkring mig och njuter av att vara med och skapa bra samarbeten, utveckla och se nya möjligheter. Att även små saker ger lycka och att göra vardagen rolig och spännande är viktigt då livet innehåller fler vardagar än ledighet.

Det här är min blogg som jag kallar ”Bystbloggen”. Varför undrar du? Jo, för att den handlar om det jag känner i mitt bröst för saker och ting som händer i livet. Inuti mitt bröst sitter känslan och kärleken, ovanpå de bröst som gett liv och trygghet åt mina barn och som skapar siluetten av kvinnan jag är.

Flera gånger i mitt liv har mottot ”jag väljer min väg” varit viktigt för mig. Min väg har nämligen fått en och annan skarp kurva, oväntade stopp-tecken, skyltar med enkelriktat och fartdämpare mitt i vägen. Att välja sin väg handlar för mig om att det är jag som håller i ratten och styr och tar mig dit jag vill.

I snart fyra år har jag arbetet med Rosa Bandet-kampanjen med målet att optimera insamling till cancerforskning genom framförallt företagssamarbeten. Från december 2017 kommer mitt fokus intensifieras till just bröstcancer då jag börjar ett nytt uppdrag som marknads- och företagsansvarig på Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation.

Jag bor i Stockholm och är gift med min älskade Norrman Christian som på halvtid bor kvar i Oslo eftersom hans tre fina tonårsdöttrar bor där. Själv har jag mina två barn Hanna 15 år och Oscar 19 år som jag är oerhört stolt över att få vara mamma till och som för alltid bor i mitt bröst.

Den här bloggen startar jag i och med ett nytt uppdrag på Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation. Jag vill dela med mig av mina tankar kring sponsring, intressanta samarbeten, spännande projekt och varför jag vill hjälpa människor som drabbas och lever med cancer. Flera av mina vänner är drabbade och i min familj har cancer också gjort sig obekvämt påmind på väldigt nära håll.

I min blogg kommer du även få ta del av mitt intresse för ledarskap, mode, mat, relationer, träning, golf, skidor och inredning. Det vill säga livet i stort som smått och hur det känns i mitt bröst. Vid ett flertal tillfällen har vänner till mig sagt att jag borde dela med mig av mina tankar och nu gör jag det genom Bystbloggen utan prickar. Jag hoppas att du vill ta del av tankarna från mitt bröst. Varmt välkommen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s